Funktioner på Samsung Galaxy S20 fe skal

25 feb

Med ett Samsung Galaxy S20 fe skal skapas ett tydligt skydd för mobilen. Utbudet är mycket stort och genom att se på vilka olika funktioner som finns på dessa blir det lättare att välja rätt.

 • Transparent
  Det finns skal som är helt transparenta. Det skapar en minimal känsla av att mobilen har ett skal och visar tydligt vilken mobil som används.
 • Skjutbart kameraskydd
  Det vanligaste är att Samsung Galaxy S20 fe skal har ett utskuret hål för kamerans lins. Det är därmed möjligt att snabbt ta upp mobilen och ta en bild utan att behöva ta ur den ur skalet/fodralet. Men samtidigt innebär detta att kamerans lins är utan skydd. Vid minsta lilla repa kommer bilderna att bli betydligt sämre och i värsta fall visa repan på samtliga foton.
  Detta undviks genom att välja en modell med skjutbart kameraskydd. En liten ”lucka” som kan skjutas för linsen när kameran inte ska användas och sedan enkelt dras undan inför fotografering. Eftersom det bara tar en sekund att dra undan skyddet sker inte någon större påverkan på hastigheten det tar att kunna ta en bild.
 • Ultra stöttålig
  Ett par märken av Samsung Galaxy S20 fe skal är ”ultra stöttåliga”. Med det menas att de är betydligt mer stöttåliga än de övriga skalen. De kan exempelvis vara tjockare samt vara uppbyggda av ett hårt yttre och mjukare (stötdämpande) inre. På detta sätt kommer mobilen att skyddas tydligt vid hårda stötar så som när den tappas på golvet.
 • Stöd
  På flera modeller finns ett extra ”stöd” på baksidan. När detta fälls ut kan mobilen enkelt ställas upp på ett bord, en bricka eller annat plant underlag. En smidig funktion för att kunna se på film tillsammans vid matbordet eller vara med i Teams-möte och ha händerna fria till att kunna jobba.

Samsung Galaxy S20 fe skal – köptips

 • Se på utbudet
  Genom att lägga lite tid på att se på olika modeller blir det lättare att få överblick på vilka funktioner som går att få. Det blir då lättare att köpa den modell som verkligen passar det egna behovet.
 • Jämför online
  Är det dyrare modeller kan det vara värt att jämföra priser från flera olika E-butiker.
 • Glöm inte skärmskydd
  Med skärmskydd och skal skapas ett komplett skydd för mobilen.