Bilbolag i Norrköping: Bråviken Bil

19 dec

I Norrköping finns både auktoriserade återförsäljare av fabriksnya bilar samt mindre bilbolag som främst köper och säljer begagnade bilar. I en artikelserie presenteras de olika bolagen och vad de erbjuder. Här är fokus på Bråviken Bil.

Auktoriserad återförsäljare:
Bråviken Bil är auktoriserad återförsäljare av Peugeot. De säljer därmed både fabriksnya och begagnade bilar från Peugeot. Dessutom är utbudet av begagnade bilar från andra märken stort då kunder kan byta in andra märken vid köp av bil.

Anställda:
Här jobbar ca 20 personer. Via Bravikenbil.se går det att läsa om ca 10 av dessa. Klicka på ”Om oss” i menyn och välj sedan ”Lär känna oss”. Där presenteras flera medarbetare med bild. Genom att klicka på bilden kommer en längre presentation av personen fram.

Kontakt:
Samtliga kontaktuppgifter hittas under ”Kontakt”. Här visas bland annat en interaktiv karta från Google Maps som kan användas inför besöket. Här finns även alla telefonnummer, beroende på om man vill nå verkstad, tidsbokning, service osv. Längre ner på sidan finns personliga kontaktmöjligheter till flera av de anställda.

Personbilar:
I utbudet av personbilar finns både fabriksnya Peugeot samt begagnade bilar från flera olika märken. Bilarna kan sökas online på ett mycket enkelt sätt. Ett alternativ som växer i popularitet är leasing. För de kunder som vill leasa en bil kan det ske av Peugeot. Detta eftersom leasing alltid sker hos auktoriserade återförsäljare. Önskas annat märke behöver därmed annat bilbolag i Norrköping kontaktas.

Transportbilar:
Även transportbilar kan antingen leasas eller köpas. Utbudet av begagnade transportbilar är däremot betydligt mindre än begagnade personbilar. Dessutom är det nästan uteslutande fokus på just Peugeot.

Service:
Via Bravikenbil.se/boka-bilverkstad/norrköping kan bokning ske av service. Via hemsidan anger man då vilken slags service som önskas så som exempelvis däckbyte, Service 3+ eller Peugeot Originalservice.

Däckskifte/Däckhotell
I likhet med många andra bilhandlare erbjuds både däckhotell och däckskifte. Det är en tjänst som kan tecknas oavsett vilket märke man har på bilen. Med däckhotell förvaras däcken och man får tvätt och montering. Det enda man själv behöver göra är att boka in tid för bytet när det är dags.

Övrigt:
På hemsidan finns en hel del information som underlättar bilägandet. Här finns exempelvis en kort introduktion om Peugeot-kortet, Tips och Trix samt ett flertal servicetjänster.

Öppettider:
Bråviken Bil har öppet på vardagar 7 – 17 samt stängt på lördagar och söndagar.

Hemsida: https://www.bravikenbil.se/