Hemlarm med ett smart lås

29 mar

Hemlarm med ett smart lås

Hemlarm styrs idag från en smart app och kan integreras med ett smart digitalt lås. Via din app kan du då låsa upp eller låsa ditt hem och på distans bestämma vem som får komma in. Detta är användbart bland annat när du åker på semester.

Dagens hemlarm är väldigt smarta och det går att få en mängd funktioner med ditt hemlarm. En populär funktion är att installera ett hemlarm som kommer med ett smart digitalt lås. Det betyder till exempel att du kan larma av och låsa upp samtidigt via en app i din telefon. Detta är oerhört användbart om du till exempel ska släppa i de där hantverkarna som du inte har tid att vänta på hemma, eller om hundvakten behöver komma in, eller om barnen kommer hem tidigt från skolan. Via din app kan du se vem som låser upp eller låser ditt hus medan du är på jobbet. Du har full kontroll via din hemlarm app och kan styra vad som händer i ditt hem.

Åk på semester och ha koll via ditt hemlarm

Många uppskattar det smarta låset som är kopplat till ditt hemlarm när de åker på semester. Det är nervöst att lämna huset ensamt under flera sommarveckor, särskilt när du vet att inbrotten ökar markant under semestertider. Via din app kan du släppa in grannen som ska vattna blommorna eller husvakten som ska kolla till där hemma. Du kan såklart även se om någon skulle försöka komma in i ditt hem. Om ditt hemlarm skulle aktiveras så finns en larmcentral där för dig. De tar hand om situationen direkt och sätter snabbt in rätt åtgärder. På detta vis hindrar du att problem växer sig större, oavsett om det handlar om ett inbrottsförsök eller om en vattenläcka. Ett smart digitalt dörrlås installeras och kopplas ihop med ditt hemlarm via en låsmodul och en enhet så att du kan styra låset från din app. Det låter kanske lite krångligt med kontakta gärna ett företag som erbjuder hemlarm eller smarta lås så kan de berätta mer. Ett hemlarm med ett smart lås kommer definitivt att göra din vardag lite enklare.