Golvföretag i Fokus – Parkettspecialisten

19 feb

Golvföretag i Fokus – Parkettspecialisten

Parkettspecialisten erbjuder både golvläggning och golvslipning i Stockholm. Men företaget erbjuder även ett par närliggande tjänster. Den röda tråden är att man som kund får hållbarare och snyggare golv. De tjänster som erbjuds är exempelvis:

Golvslipning och golvläggning

Vid nyproduktion är golvläggning det självklara valet men vid renovering står valet mellan golvläggning eller om slipning räcker. Många tror att hela golvet behöver bytas när stora hack och fula fläckar inte går att få bort. Men det kan räcka med en slipning vilket innebär att man kommer undan med betydligt lägre prislapp.

Vid osäkerhet om vad som krävs kan en hantverkare komma till kunden för att inspektera golvet och därefter ge förslag kring vad som är bäst åtgärd.

Ytbehandlingar

Vid en golvrenovering/slipning behöver generellt en ytbehandling genomföras så att golvet får motståndskraft mot hack, repor och smuts. Det vanligaste är att kunderna beställer slipning och ytbehandling på samma gång men vissa vill hellre slipa själv för att pressa priset och köper sedan in ytbehandling från proffs. Ytbehandling kan bland annat ske med olja, bets, lasyr eller vax. Fråga gärna en hantverkare om du känner dig osäker på vilken ytbehandling som är bäst i förhållande på materialet.

Plattsättning

Parkettspecialisten har utbildad och certifierad personal inom plattsättning. Företaget kan anlitas för exempelvis montering av kakel och klinkers i badrum, tvättrum och på toalett. Men även för enklare uppdrag där kakel främst monteras som ett estetiskt inslag.

Måleri

Målning eller tapetsering? Även detta ordnar Parkettspecialisten. De erbjuder både utomhus- och inomhusmålning som utförs av målare med lång erfarenhet och god kompetens. Tack vare att företaget har flera olika tjänster inom bygg kan en komplett lösning erbjudas där företaget tar ansvar för alla delar inom en renovering utan att för den skull behöva anlita underleverantörer eller konsulter. Som kund kan man därmed vara säker på att företaget vet vilken personal det är som utför jobbet samt att rätt personal gör korrekt jobb.

Värdehöjande renovering

Vad är värt att renovera innan försäljning? Prata gärna med en mäklare om vad de anser vara viktigast och återkom sedan till Parkettspecialisten för offert.