Ett broschyrställ är ett användbart marknadsföringsverktyg

28 okt

Vi lever i en digital värld där marknadsföringen i hög grad har flyttat ut på nätet. Därmed kan det vara lätt att glömma bort betydelsen av fysiska marknadsföringsverktyg. Ett sådant som ofta glöms bort är det enkla broschyrstället. Men trots sin enkelhet har broschyrställ många fördelar för företag och organisationer. Denna artikel belyser dessa och förklarar varför en investering av detta slag kan vara klok att göra.

6 fördelar med broschyrställ för företag och organisationer

Entreprodukter är en leverantör av broschyrställ, akrylställ och displayställ. Dessa är de främsta fördelarna med dem för företag och organisationer:

  • Strukturerad distribution. Ett ställ för broschyrer hjälper till att organisera broschyrer, flygblad och andra informationsmaterial på ett överskådligt och tillgängligt sätt. Därmed underlättar du för kunder och besökare att hitta den information som de söker. Detta kan i sin tur öka deras intresse för det som erbjuds.
  • Skapar ordning och reda. Ett välorganiserat ställ för broschyrer kan också bidra till att skapa mer ordning och reda på företaget. Detta genom att minska oordningen och oredan.
  • Fångar uppmärksamheten. Strategiskt placerade broschyrställ kan fungera som ögonfångare och därmed öka sannolikheten för att informationsmaterial faktiskt blir läst. Detta är särskilt viktigt på platser där det finns mycket trafik, som till exempel på mässor eller i köpcentrum.
  • Möjlighet att bygga varumärke. Vissa ställ för broschyrer kommer med anpassningsmöjligheter, som möjligheten att inkludera företagslogotyper eller andra grafiska element. Genom att använda dig av ett sådant ställ kan du bidra till att öka varumärkeskännedomen.
  • Många olika användningsmöjligheter. Ett ställ för broschyrer behöver inte vara begränsat till användning inom en viss typ av bransch eller verksamhet. De kan lika väl användas i en butik som på en akademisk konferens.
  • Stor flexibilitet. Många av dessa ställ är lätta och portabla. Detta gör dem enkla att flytta mellan olika platser eller evenemang. Det finns också olika modeller som kan anpassas efter specifika behov, till exempel mindre ställ för placering på bord eller större fristående enheter.

Sammanfattning

Trots att vi lever i en alltmer digitaliserad värld finns det fortfarande utrymme för fysiska marknadsföringsverktyg. Ställ för broschyrer har många fördelar och du bör därför överväga att använda sådana till din fördel. Genom att investera i dessa ställ kan du på ett enkelt men överraskande kraftfullt sätt stärka företagets marknadsföringsstrategi.